2 Σχόλια

 1. Νικόλαος
  26 Σεπτεμβρίου 2020 @ 17:37

  Καλησπέρα σας,
  Ξανά θα πω πως μέχρι σήμερα από την ενασχόληση μου με τα social news και το χρηματιστήριο είστε ίσως ένα από πολύ πολύ πολύ λίγα site που πραγματικά με βοήθησε να καταλάβω ότι το χρηματιστήριο ίσως είναι μια υπόθεση για αυτούς που είναι γνωστές των οικονομικών και ξέρουν να διαβάζουν ισολογισμούς.Επισης κανένας δεν εξήγησε βήμα βήμα την επιλογή μετόχων.
  Βέβαια στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις στοιχεία Ισολογισμών σαν το screener του site που αναφέρατε.
  Εγώ πάντα σκεφτόμουν την Τεχνική ανάλυση σαν κριτήριο επιλογής μετόχων αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι πρέπει η επιλογή να γίνετε πρώτα με θεμελιώδη και μετά με τεχνικά στοιχεία για είσοδο.
  Δεν ξέρω αν το site σας το έχετε για χόμπι αλλά σίγουρα θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και με μια συμβουλευτική προσέγγιση πάνω στην αγορά της Αμερικής που σίγουρα θα συνεχίζει να παράγει ευκαιρίες.
  Τόσα χρόνια έχουμε βαλτώσει με το ελληνικό χρηματιστήριο και δεν θελουμε να αλλάξουμε επενδυτικό καταφύγιο γιατί αν αλλάξουμε μέχρι να το μάθουμε θα χάσουμε και αλλά χρήματα σε επενδυτικές επιλογές μέχρι να μάθουμε και αυτήν την αγορά.

  Reply

  • Αλικη Βεγιρη
   26 Σεπτεμβρίου 2020 @ 18:26

   Καλησπέρα Νικόλαε, μάς δίνεις μεγάλη ικανοποίηση που βρίσκεις χρήσιμη την προσπάθειά μας. Ο,τι γράφω είναι απόρροια της δικής μου εμπειρίας και πορείας, η οποία και συνεχίζεται. Εχεις δίκαιο όταν λες ότι κάθε αγορά έχει τα χούγια της και ότι χρειάζεται χρόνος μεχρι να την μάθει κανείς. Η αμερικανική χρηματαγορά ειναι βαθιά ριζωμένη στην αμερικανική κοινωνια, και για το λόγο αυτό μπορεί ο καθένας να βρει όποια πληροφορία χρειάζεται πάνω στην οποία θα χτίσει το χαρτοφυλάκιό του. Οι νέοι άνθρωποι όμως θα μπορούσαν να αρχίσουν σιγά σιγά να δοκιμάζουν την αμερικανική αγορά η οποία και πιστευω οτι θα τους ανταμείψει μακροπρόθεσμα. Το site προέκυψε από μια δική μας ανάγκη να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας σε περισσότερους ανθρώπους. Έχουμε άλλα επαγγέλματα απ΄όπου βιοποριζόμαστε. Συμβουλές για συγκεκριμένες μετοχές δεν μπορούμε να δώσουμε. Είναι μεγάλη ευθύνη, και δεν έχουμε την απαραίτητα άδεια. Αλλα μπορούμε να δείχνουμε δρόμους για να τις βρίσκουμε, αλλά και να αποκτάμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις επιλογές μας. Σ’ ευχαριστούμε και πάλι. Αλίκη

   Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *